Dé centrale plek over werken en hiv
voor werkgevers, beroepsgroepen, intermediairs en werknemers (met hiv)

flyer reintegratie 100Voor mensen met hiv die vragen hebben over werk of daarbij ondersteuning zoeken start de Hiv Vereniging Nederland een spreekuur op iedere eerste maandag van de maand, tussen 11.00 - 13.00 uur, Eerste Helmersstraat 17 A'dam. Of het nu gaat om reïntegratie, aan het werk blijven, het UWV of de WIA, voor elke werkgerelateerde vraag kun je er terecht. Dus kom gerust langs. Wie anoniem wil blijven kan altijd een telefonische afspraak maken: 020 - 6202122.

SZW

Het Ministerie van SZW is samen met de sociale partners verantwoordelijk voor de positie van alle werknemers, waaronder ook werknemers met hiv. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de  implementatie van de arbeidsstandaard op het gebied van hiv (2010).

ILO

De International Labour Office (ILO) is in internationaal verband samen met de sociale partners verantwoordelijk voor de positie van werknemers (met hiv). Hiv krijgt speciale aandacht van de ILO omdat hiv wereldwijd een grote impact heeft op de werkzame bevolking heeft.

Expertisegroep

De Expertisegroep Werk en hiv heeft in samenwerking met de Hiv Vereniging Nederland het initiatief genomen tot de opzet van positiefwerkt.nl. Dé centrale plek over werken en hiv voor werkgevers, beroepsgroepen, intermediairs en werknemers (met hiv).