Dé centrale plek over werken en hiv
voor werkgevers, beroepsgroepen, intermediairs en werknemers (met hiv)

voorstel filmpje vrouw 150In deze online cursus nemen vijf mensen met hiv en een bedrijfsarts je mee langs verschillende onderwerpen die kunnen spelen op je werk. Naast de oefeningen, laten tips en informatie rondom communicatie tussen mensen onderling je nadenken over hoe jij je op wilt stellen en de keuzes die je daarin maakt.

Lees meer...

SZW

Het Ministerie van SZW is samen met de sociale partners verantwoordelijk voor de positie van alle werknemers, waaronder ook werknemers met hiv. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de  implementatie van de arbeidsstandaard op het gebied van hiv (2010).

ILO

De International Labour Office (ILO) is in internationaal verband samen met de sociale partners verantwoordelijk voor de positie van werknemers (met hiv). Hiv krijgt speciale aandacht van de ILO omdat hiv wereldwijd een grote impact heeft op de werkzame bevolking heeft.

Expertisegroep

De Expertisegroep Werk en hiv heeft in samenwerking met de Hiv Vereniging Nederland het initiatief genomen tot de opzet van positiefwerkt.nl. Dé centrale plek over werken en hiv voor werkgevers, beroepsgroepen, intermediairs en werknemers (met hiv).