Dit is een website van de Hiv Vereniging Nederland, i.s.m. de Expertisegroep Hiv en werk. Het hoofddoel van deze website is informatievoorziening rondom werk en hiv voor een brede doelgroep van werkgevers, beroepsgroepen, intermediairs en werknemers (met hiv).
Overname van auteursrechtelijk beschermd materiaal aanwezig op de website is aan voorwaarden verbonden. Daarbij moet zorgvuldigheid worden betracht in verband met de aard van de informatie. Lees hier verder.

Expertisegroep Werk en hiv
hier meer informatie over deze groep

E-mail Webredactie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail Positiefwerkt.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Technisch beheer website
stafmedewerker digitale producten
www.byte.nl

Realisatie en vormgeving website
www.codewerk.nl
www.yweb.nl

Kwaliteitstoezicht website
Stafmedewerker maatschappelijk-juridische belangenbehartiging
Stafmedewerker digitale producten
Hiv Vereniging Nederland

Postadres
Hiv Vereniging Nederland
t.a.v. Positief werkt
Postbus 15847
1001 NH Amsterdam


Zie ook de disclaimer

SZW

Het Ministerie van SZW is samen met de sociale partners verantwoordelijk voor de positie van alle werknemers, waaronder ook werknemers met hiv. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de  implementatie van de arbeidsstandaard op het gebied van hiv (2010).

ILO

De International Labour Office (ILO) is in internationaal verband samen met de sociale partners verantwoordelijk voor de positie van werknemers (met hiv). Hiv krijgt speciale aandacht van de ILO omdat hiv wereldwijd een grote impact heeft op de werkzame bevolking heeft.

Expertisegroep

De Expertisegroep Werk en hiv heeft in samenwerking met de Hiv Vereniging Nederland het initiatief genomen tot de opzet van positiefwerkt.nl. D├ę centrale plek over werken en hiv voor werkgevers, beroepsgroepen, intermediairs en werknemers (met hiv).