Forum

Het Forum van de Hiv Vereniginng is een platform waar hiv-positieven en betrokkenen meningen, vragen en ervaringen plaatsen. Op het gebied van werk en in het algemeen rondom leven met hiv.

Antwoorden op allerlei vragen en hoe andere zijn omgegaan met situaties rondom werken en hiv, maar ook andere onderwerpen vind je op het forum 'Werk, inkomen en verzekeringen' van hivnet.org.

eerst aanmelden
Om de deur van het forum, bedoelt als plek voor onderling contact en ondersteuning voor en door mensen met hiv en betrokken, niet wagenwijd open te zetten vragen we om je eerst aan te melden voordat we je toegang geven tot de berichten. Registreer je hier met behulp van een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord.

maak anderen deelgenoot
Ben je al geregistreerd op het forum van de Hiv Vereniging en heb je vragen of wil je een ervaring delen met anderen op het gebied van werken en hiv! Plaats dan een bericht op het subforum Werk, inkomen en verzekeringen.

SZW

Het Ministerie van SZW is samen met de sociale partners verantwoordelijk voor de positie van alle werknemers, waaronder ook werknemers met hiv. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de  implementatie van de arbeidsstandaard op het gebied van hiv (2010).

ILO

De International Labour Office (ILO) is in internationaal verband samen met de sociale partners verantwoordelijk voor de positie van werknemers (met hiv). Hiv krijgt speciale aandacht van de ILO omdat hiv wereldwijd een grote impact heeft op de werkzame bevolking heeft.

Expertisegroep

De Expertisegroep Werk en hiv heeft in samenwerking met de Hiv Vereniging Nederland het initiatief genomen tot de opzet van positiefwerkt.nl. Dé centrale plek over werken en hiv voor werkgevers, beroepsgroepen, intermediairs en werknemers (met hiv).