Vraagbaak

De redactie van positiefwerkt wil graag veelzijdig zijn in haar informatie over werken en hiv. Toch zal het ook voorkomen dat antwoord op een vraag of andere informatie niet beschikbaar is. Stel hier je vraag.

Op Positiefwerkt.nl niet het antwoord op je vraag kunnen vinden?
Meldt deze dan via onderstaand formulier. Binnen drie dagen kun je een reactie van het Servicepunt van Hiv Vereniging Nederland verwachten. Met je vraag en gegevens wordt zorgvuldig omgegaan en deze worden niet doorgegeven aan derden. Je privacy wordt gewaarborgd.

Stel hier je vraag

Vul aub alle velden met een (*) in
Wat is het onderwerp van je vraag? (*)
Invalid Input
Kun je uitleg geven over je vraag (*)
Invalid Input
Je naam (optioneel)
Invalid Input
Emailadres (*)
Invalid Input
Op welke wijze kan er contact opgenomen worden? (*)
Invalid Input
Validatie Validatie
  Ververs
Validatie mislukt, probeer opnieuw
Niet leesbaar? klik Ververs

SZW

Het Ministerie van SZW is samen met de sociale partners verantwoordelijk voor de positie van alle werknemers, waaronder ook werknemers met hiv. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de  implementatie van de arbeidsstandaard op het gebied van hiv (2010).

ILO

De International Labour Office (ILO) is in internationaal verband samen met de sociale partners verantwoordelijk voor de positie van werknemers (met hiv). Hiv krijgt speciale aandacht van de ILO omdat hiv wereldwijd een grote impact heeft op de werkzame bevolking heeft.

Expertisegroep

De Expertisegroep Werk en hiv heeft in samenwerking met de Hiv Vereniging Nederland het initiatief genomen tot de opzet van positiefwerkt.nl. D├ę centrale plek over werken en hiv voor werkgevers, beroepsgroepen, intermediairs en werknemers (met hiv).